Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«Олігархія – це бізнесмен у владі, і він робить тільки те, що бізнесу вигідно. Він займається не країною, він займається власним капіталом. Але питання виникає, звідки ж олігархія взялася?» - повідомив Максим Твердохліб.

За словами громадського діяча, олігархія в державі з’являється через демократичну систему виборів, де завдяки грошам бізнесмен потрапляє в політику і завдяки владі повертає собі свої гроші ще й з прибутком. Як наголосив Максим Твердохліб, для підприємців політика – це такий же бізнес, головна мета якого – отримання прибутку.

«Людина входить у політику для того, щоб заробляти гроші, бізнесмен входить у політику для того, щоб за допомогою політики або захистити свій бізнес, або зробити його більшим, або подавити своїх конкурентів, або просто всунути свою лапу в бюджет», - заявив Максим Твердохліб.

Як писав раніше Знай.ua, експерт Ростислав Лукач пояснив, чому в державу не приходять інвестори: «Не будуть просто так гроші кидати».

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Олесь Доній пояснив, чому українці не борються за свої зарплати тут, а просто їдуть працювати у чужі країни.