Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

Як зазначає експерт, він справді розраховує на розум нашої влади і суспільства у тому плані, що завдяки конструктивній критиці вдасться вплинути на швидший початок економічних та політичних змін у державі.

«Здавалось би, в умовах війни повинне бути максимальне спрощення і ліквідація будь-яких бар’єрів з боку держави. Я здавна був прихильником того, щоби прибрати мито і акцизи на ввезення взагалі автомобілів, окрім хіба зовсім елітного сегменту, для того, щоб насичувати український ринок», - пояснює Олесь Доній.

Тим не менш, констатує він, навіть щодо цього була велика дискусія, коли вводили і забороняли, оскільки машин стало надто багато. Водночас ідеолог акцентує увагу на тому, що сьогодні війна і машини потрібні на фронт, адже там їх постійно обстрілюють, 1-2 тижні – вони зникають.

«А необхідна дешева машина для мобільності трудових ресурсів. Якщо немає роботи у твоєму селі, у твоєму містечку, нелегко добиратися до іншого населеного пункту, де є робота. Для цього повинен дешевий автотранспорт», - підсумовує Олесь Доній.

Популярні новини зараз

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Доний – автор концепции «25 ступеней к общественному счастью», которую эксперты оценивают как осовременивание идей Григория Сковороды, а самого Олеся Дония – как современный аналог Григория Сковороды.

Як повідомляв Знай.ua, Доній пояснив, які умови самореалізації сьогодні потрібно створити в Україні і для чого.

Також Знай.ua писав про те, що Хромець розповів, як змінити українську систему освіти.