Про це він розповів у своєму блозі.

Як пояснює експерт, вільне волевиявлення – це право, за яке ще потрібно поборотися і відстояти у разі його обмеження. За його словами, йдеться про відстоювання різними способами, зокрема, і прямою дією, що українці неодноразово успішно демонстрували.

«Але, на щастя, ця здатність у багатьох українців є. Нагадаю, що Помаранчева революція свого часу була якраз проти спроби фальсифікації, тому що доказова база не у всіх була, були підозри якраз, які підтверджувалися. Тоді вдалося зробити перевибори», - розповідає Олесь Доній.

Тим не менш, констатує він, це вдавалося нам не завжди, були підозри щодо результатів певних виборів на певних округах у фальсифікації. На думку ідеолога, це свідчить тільки про недостатню боротьбу народу. Як він підкреслює, люди боролися недостатньо, якщо їхні вибори сфальсифікували, а відтак їм потрібно краще відстоювати власні права і свободи.

«Це дуже широка теза. Вона проявляється і в боротьбі за територіальну цілісність – це теж свої права і свободи, право жити в українській державі. І в багатьох інших аспектах. Концепція «25 сходинок до суспільного щастя» - це не непротивлення злу, навпаки, зі злом треба боротися в обов’язковому порядку, інакше вас зметуть, інакше ви будете розумні, але слабкі і недієві», - підсумовує Олесь Доній.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Доній – автор концепції «25 сходинок», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Як повідомляв Знай.ua, Доній пояснив, за якими критеріями ми повинні обирати владу.

Також Знай.ua писав про те, що Томенко розповів, як далеко простягнуться кордони НАТО.