Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Щодо надрукувати, то так, були такі випадки, коли з початку війни ми надрукували 400 мільярдів гривень, але бачимо, який сьогодні результат із доларом – долар коштує удвічі більше, ніж був плюс-мінус. Тому я вважаю, що цього робити ніхто не буде», - зазначає Георгій Біркадзе.

Отже, переконаний він, ніхто сьогодні не буде просто додруковувати гроші, тим паче, що є вимога від МВФ, щоби цього не робити. А зараз, підкреслює експерт, усім зрозуміло, що потрібно виконувати вимоги від наших партнерів і друзів. Окрім цього, додає він, обов’язково потрібно буде нам зробити оптимізацію всіх доходів і розходів. За словами експерта, 14 мільярдів доларів, якщо перевести, дійсно сума велика, але не та сума, яку неможливо підтягнути.

«Нам потрібні сьогодні ці гроші, тому що розуміємо, що ми чекаємо контрнаступ, що потрібно заправити танки. Тільки заправити «Леопард», потрібно на 100 кілометрів десь на 30 тисяч гривень тільки палива. І це тільки 1 танк і тільки на 100 кілометрів», - пояснює Георгій Біркадзе.

Як повідомляв Знай.ua, Покальчук розповів, у скількох українців після війни буде ПТСР.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Співак розповів, як змінився рівень довіри українців до СБУ.