Про це він розповів на своєму каналі.

«Коли я говорю про російську еліту, я маю на увазі залишки російської олігархії, які багато в чому не задоволені путіним. Вони не задоволені, бо їх затиснули на Заході, там все у них конфіскують та заарештовують, вони не можуть спокійно насолоджуватись своїми мільярдами», - повідомив Дмитро Співак.

Як зазначив політичний діяч, з іншого боку, всі гроші, які заробляють олігархи в росії, вони змушені вкладати у війну. Як зазначив Дмитро Співак, є думки, що ці олігархи можуть спробувати повалити путіна. Але в росії є пропутінський клан, який створювався безпосередньо путіним протягом 20 років.

«Чи захочуть вони позбутися вовка, який постарів і промахнувся? Я не знаю, як влаштована російська влада, не знаю, на чому тримається влада путіна стільки років. Але я не вірю все-таки, що в найближчі кілька місяців станеться якийсь кремлівський переворот», - заявив Дмитро Співак.

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Михайло Шейтельман розповів, чим має займатись російська опозиція.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що громадський діяч Йосиф Зісельс розповів, на кому насамперед лежить вина за цю війну: «Проблема не в путіні».