Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

«Чи готове суспільство? Суспільство ніколи не готове, бо це шок. Якби воно було готове, не було б жодної інноваційності в цьому, ми би просто йшли якимось шляхом, який нам зрозумілий. Тобто це завжди буде якийсь шок і більшість людей, як завжди, адаптується в процесі, перебудовується якимось чином. Так це і станеться», – пояснює Олег Хом'як.

Як він згадує, колись не було інтернету, телефонів, але були пейджери, і це було круто. Зараз же, розповідає гість програми, озираючись назад, він запитує себе, як узагалі можна було нормально з кимось домовлятися про зустріч у центрі міста чи йти в гості, як можна було їхати в інше місто без навігатора і не заблукати. Проте, констатує експерт, тоді це було нормальним і люди так спокійно жили, тобто ми можемо адаптуватися.

«Якщо у вас є зрозуміла логіка майбутнього, куди це все йде, то скоріш за все так не буде. Буде якось інакше. Тож це шок. Можна малювати якісь речі, але відбувається якось інакше, ще й якщо взяти земну кулю, то нерівномірно. Тому що є багаті країни, бідні країни, певною мірою буде нерівномірність», - зазначає Олег Хом'як.

Як повідомляв Знай.ua, Доній пояснив, що рівень почуття власного щастя багато в чому залежить від відкритості суспільства.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Табах розповів, які бонуси та пільги у США мають військові.