Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як зауважує експерт, кажуть, що сьогодні у росії із Китаєм гарні відносини. У відповідь на це він звертає увагу на той факт, що Сі Цзіньпін навіть не залишився у кремлі, спати він поїхав у китайський район москви, у 5-зірковий готель якихось китайців, нібито йому треба було там якісь наради провести. Тобто, констатує експерт, навіть у лідера Китаю немає жодної довіри до путіна.

«Яка мета у русні? По-перше, вони щось мають продати своїм дебілам, яких там 83%. Тому ми сьогодні бачимо, як всередині країни це обговорювалося: що ось Сі Цзіньпін приїхав, на кораблі в космосі вивісили прапор Китаю, виявляється, вони такі друзі. Тобто сьогодні терорист №1 отримав у Гаазі ордер і ми розуміємо, що це такий реальний удар, тому потрібно щось продати у себе у державі», - пояснює Георгій Біркадзе.

Також експерт звертає увагу на те, що вже 200 тисяч росіян полягли в українській землі, а це багато, можна помножити це число на 3 і отримаємо 600 тисяч ще поранених російських військових і тих, які залишилися інвалідами. Тобто, констатує він, ці цифри показують масштаб і саме його путін намагається приховати у своїй державі.

«Ми прекрасно всі розуміємо, що сьогодні всі підтримують Україну, нашу державу. Я кажу всі, тому що не вважаю, що Іран або Сирія – це держави. Ми розуміємо, хто це такі. Це такі ж терористи, як ця падлюка і росія. Тому ми бачимо, що третє, що сьогодні кацапня і русня хоче отримати від Сі – це щоби Сі взяв телефон, подзвонив Зеленському і сказав, чи може він сісти за стіл переговорів і поговорити, як будемо урегульовувати цю ситуацію. Тому що всі розуміють, що контрнаступ 100% відбудеться і поразка буде 101% у росії», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Табах розповів, чи зможе росія побудувати нормальні відносини зі світом після війни.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе пояснив, навіщо росіяни збили американський безпілотник.