Про це він розповів у своєму блозі.

На думку експерта, перший день візиту Сі Цзіньпіна у москву – це тільки символіка і заяви, а далі вже будуть головні новини, угоди і домовленості. Тим не менш, констатує він, висновок про зростання щільності відносин Пекіну і москви можна зробити з того, що за 2 минулі місяці росія продала Китаю на 25% більше нафти, аніж минулого року.

«Ось це головний підсумок. Для чого цей візит відбувається? Зафіксувати зміни у відносинах, щільність поглинання російського ринку китайськими товарами, а також перетворення росії на головного постачальника енергоносіїв. Тому що ось за ці місяці вперше росія передала нафти Китаю більше, аніж Саудівська Аравія. Це було вперше зафіксовано», - підкреслює Максим Ялі.

Поки що, стверджує він, у приїзді Сі Цзіньпіна у москву більше символізму, аніж навіть того, що дав неочікуваний візит прем’єра Японії до Києва. До того ж, зауважує експерт, цей візит – відлуння зустрічі глави Китаю із путіним. На його думку, приїзд прем’єра Японії, країни G8, яка знаходиться на дуже великій відстані від України, очевидно, має свої причини.

Як повідомляв Знай.ua, Табах заявив, що не потрібно робити з українських міст сталінгради.

Популярні новини зараз

Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок

Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки"

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Хом'як розповів, як ЗМІ створюють помилковий образ бійців на фронті.