Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Федоров (ред. – новий міністр цифрової трансформації) – дійсно крутий чувак, «Дія». Коли американці просять купити цю програму, я вважаю, що ми чемпіони. Тому у мене до Федорова питань нема, людина на своєму місці. Дай Боже, щоби такі світлі голови в нашій державі були», - розповідає Георгій Біркадзе.

Говорячи про нового міністра з питань стратегічних галузей промисловості Камишіна, експерт нагадує, що він був головою «Укрзалізниці», коли почалося повномасштабне вторгнення росіян. Тобто, підкреслює він, Камишін зміг організувати всю роботу «Укрзалізниці» у такий важкий час, все робилося для військових. Окрім того, додає експерт, Камишін – людина дуже проєвропейська і його кандидатуру на цю посаду схвалили наші партнери.

«Я хочу, щоби кожен міністр займався своїми справами і виступав рупором, послом, щоби шукати гроші. Сьогодні нам потрібні гроші, а вони сподіваються тільки на Володимира Зеленського, що Володимир Зеленський має з кимось поговорити, щоби надали гроші. Давайте говорити відверто, що нам потрібні сьогодні люди, які керують і можуть бігти, рухатися по шляху, щоби можна було досягти мети», - пояснює Георгій Біркадзе.

Як повідомляв Знай.ua, Фесенко розповів, коли сальдо піде слідом за стремоусовим.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, хто сьогодні може і має стати лідером грузинського народу.