Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

Є таке поняття як інформаційне забезпечення майбутнього місця ведення бойових дій, інформаційне забезпечення поточного театру військових дій. Так ось, ми зараз спостерігаємо інформаційне забезпечення можливого театру військових дій», - коментує Олег Старіков.

Як він пояснює, все здійснюється під легендою прикриття. Принагідно експерт згадує досвід літньої кампанії 2022 року, коли всі і навіть Верховний головнокомандувач брали у цьому участь, говорячи про Херсон і готуючи удар по Харкову.

Тобто, констатує гість програми, така легенда має на меті прикриття реальних планів і введення супротивника в оману. На його думку, зараз ми спостерігаємо те саме: говорять про Херсонщину, Маріуполь, Мелітополь, але що насправді планується – невідомо.

«Зараз ми бачимо, що сили накопичені, резерви накопичені, Захід нам дав ту кількість озброєння, яку міг дати, хотілося б більше, але більше не вийшло, Генштаб це чудово розуміє, вони всі спланували і зараз вичікують, чекають. Ситуація така, як у велоспорті на треку: встали 2 велосипедисти і чекають, хто перший поїхав, той і програв», - пояснює Олег Старіков.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, чи збираються російські окупанти залишати Нову Каховку.

Також Знай.ua писав про те, що Кочетков розповів, коли росія отримає допомогу від Китаю.