Про це він розповів у програмі «Різні люди».

За словами гостя програми, викладачам тяжко бути публічними, адже із цим пов’язано багато ризиків: це може не сподобатися завідувачу, проректору, ректору, тощо, ти випадково можеш щось не так сказати, тебе можуть не так зрозуміти.

«Плюс не треба забувати, що студенти – це найбільш активна, але інколи й агресивна частина населення, це люди, які завжди робили революції, завжди були активними, тому вони мають певний рівень максималізму, якщо їм щось не подобається, то це може мати різні форми. І викладачі це усвідомлюють, тому деколи легше і простіше бути в тіні тих соціальних процесів, які відбуваються», - пояснює Сергій Ягодзінський.

На його думку, це проблема, адже викладачі – це висококваліфіковані кадри, вони могли би створювати необхідний соціально-політичний дискурс, який був би наповнений людьми, які розбираються у цих процесах, а не людьми, які просто випадково доторкаються до політики, до економіки, до культури.

«Попрацювавши з молоддю в телеграм-каналі, при допомозі їм під час вступу я зрозумів, що можна і потрібно, і це мій обов’язок», - стверджує Сергій Ягодзінський.

Популярні новини зараз

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"

В школах з’являться нові класи: навчатимуться не всі

Пенсіонери отримають надбавку з жовтня

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Новохатський розповів, чи справді Бахмут має таку стратегічну роль.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чому Китай може розпочати війну проти росії.