Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як зазначає експерт, сьогодні ми бачимо, що кремль не буде готовий до прориву «РДК» і легіону «Свобода Росії» у бєлгородську область. Зокрема, згадує він, у росії з кожного телевізора говорили про те, що вони 400 тисяч військових залучили до кожної ділянки фронту, але виявилося, що всі війська противника в Україні, а кордон пустий.

«Це не тільки така подія, яка у ЗМІ вибухнула, як бомба. Хочу також нагадати, що ніхто не каже про те, що зараз дуже багато сил відтягнуть від Бахмута, від Донецька, від Запоріжжя. Зараз воно грає нам тільки у плюс», - додає Георгій Біркадзе.

Також він зауважує, як росіяни відразу зарухались через те, що за 4 кілометри від Грайворона, де були «РДК» і легіон «Свобода Росія», розташоване ядерне бомбосховище, там посилили охорону, приїхали люди зі зброєю. І це, підкреслює експерт, дає можливість ЗСУ рухатися далі і звільняти окуповані українські міста.

«Хочу звернутися до хлопців, які зараз це роблять. Я вважаю, що дійсно є невеликий процент адекватних людей у росії, і я вважаю, що це ви. Бажаю, щоб ви скоріше звільнили свою країну від терора, від путіна, бажаю, щоб росія стала вільною», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Балабан заявив, що після поразки у війні на росії генетично буде сидіти помста і реванш.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе заявив, що запрошення України на G7 – це дуже важливий жест, але нам усе ще потрібні вторинні санкції.