Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

Як зазначає гість програми, захід військ на територію росії має 3 дуже важливі елементи, 2 з яких морально-психологічні. По-перше, розповідає він, це підрив довіри населення рф до своєї влади, яка розв'язала злочинну війну і не здатна захистити своїх громадян і територію. По-друге, продовжує експерт, це морально-психологічний стан солдатів, яких ставили захищати Батьківщину, а на Батьківщину наступають, поки вони в чужій країні.

«І третє – це саме військова доцільність, коли вам будь-де доведеться знімати частини з якихось ділянок фронту, на яких вони стоять в обороні, і перекидати туди захищати територію своєї країни», - пояснює Сергій Гайдай.

Як міркує політтехнолог, раніше він уже думав про те, що у разі ударів по території рф наші союзники будуть незадоволені, оскільки це дратуватиме російського диктатора, мовляв, західна зброя застосовується по їх території, це нібито розв'язуватиме йому руки і може остаточно привести до ядерного удару.

«Але наші військові знайшли ідеальний вихід – це не ми. Вони навчилися того, чому путін навчав з 2014 року, коли в Криму з'явилися російські військові, вони виявилися зеленими чоловічками без знаків розпізнавання, озброєні як спецназ, які блокували наші частини, і путін заявив, що це місцеві ополченці», - розповідає Сергій Гайдай.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Хомутовська розповіла, чи будуть повстання в росії та білорусі.

Також Знай.ua писав про те, що Шевченко розповів про своє затримання СБУ під час спроби перейти кордон.