Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Так вирішив Євросоюз, тому у них немає ходу. Я вважаю, що так. А як по-іншому? Це вирішується у Єврокомісії, тому тут немає іншого виходу», -стверджує Георгій Біркадзе.

На його думку, щодо цього питання будуть певні домовленості між Румунією, Польщею, Угорщиною та Болгарією. По-друге, зазначає експерт, нам потрібно зрозуміти, що Україні сьогодні це дуже потрібно, інакше державі доведеться важко.

За його словами, у нас товарообіг зі світом був 60 мільярдів і він впав зараз, а от із Європейським Союзом, що дивує, зріс у 2022 році на 4%. Це дуже дивно, стверджує експерт, що у світі ми втратили через руйнування логістики, але з Європою все зросло при тому, що у нас промисловість фактично вся лежить сьогодні.

«Тому я вважаю, що це дуже тонка тема. Потрібно, щоб наше МЗС далі працювало над цим, було дуже багато розмов щодо Кулеби, щоб він поїхав у другий тур до Африки. Нам потрібно обов’язково відбудовувати з Європою відносини передусім економічні, і це дасть нам можливості жити. Тому що без Європи нам буде дуже важко, я взагалі не уявляю, як це може бути», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, який сьогодні у росії дефіцит бюджету.

Також Знай.ua писав про те, що Тизенгаузен розповів про розміщення ядерної зброї у білорусі.