Про це він розповів на своєму каналі.

«Весь час має бути наступний етап ескалації. Ось нам вирішили виділити F-16 за умови, що ми не б'ємо по росії. То справді був наступний етап. До цього були танки, були HIMARS, ракети. Що може бути наступним етапом ескалації по відношенню до росії?» – повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, це може бути ядерна зброя, це можуть бути ракети дальньої дії, які могли б повноцінно бити по військових училищах у москві. Як зазначив Михайло Шейтельман, Україна має бити по всіх військових російських об'єктах, треба завдати потужних ударів, щоб урятувати багато життів.

«Мета цього удару – не вбивати когось у росії, а просто врятувати багато життів. В ідеалі, знищивши один мільйон російських військових, можна врятувати життя всіх українців», - заявив Михайло Шейтельман.

Як писав раніше Знай.ua, Анатолій Якименко розповів, чи може Україна вести бойові дії на території рф: «Ми самостійно визначаємо військові цілі».

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів про розміщення ядерної зброї в Білорусі: «Тільки росія управляє нею».