Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Чи буде у червні початок підготовки до революції у білорусі?

Над цим уже працюють і працюють на всю. Ситуація у білорусі складається досить складна. Все, що зараз робить кремль, це він намагається, щоб до влади в білорусі прийшла своя людина, тобто прокремлівська.

білорусь стоїть на порозі вибору. Якщо білорусь зараз не струснеться, то на неї чекають дуже неприємні події, якщо ставлеником стане проросійський.

Тактична ядерна зброя, яка вже стоїть на кордоні, і документи, які підписані щодо використання цієї зброї - яку загрозу це несе для України? Чи справді вони можуть гатити по нашій території? Чи є у них у планах вгатити нас?

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Показати ще

Теоретично так, а практично ні. Це чітко, тут карта пасиву. Тут карта Мир. Все ж таки зовнішній вплив не дасть цього зробити.

Тобто це шантаж чистої води?

Так.

Що зараз відбувається у владі лукашенка, що робиться зараз у мінську?

Там триває боротьба за владу. Там досить багато проросійських у нього, причому прихованих проросійських, людей у масках. Вони обманним шляхом за вказівкою кремля намагаються зробити так, щоб при владі стала саме кремлівська людина. І це до війни, саме до внутрішнього потужного конфлікту у білорусі.

Я вже говорила, що в білорусі сьогодні є чіткий вибір: або ж поставити справді законного президента, вибрати гідну владу і уникнути цієї ситуації, або вона зіткнеться із внутрішнім сильним конфліктом.

Чи найближчим часом будуть обстріли України з території білорусі, протягом наступних двох тижнів?

Тут Двійка, все дуже хитко, вони налаштовані на обстріл. Ще й Жриця тут випадає. Там така таємна боротьба зараз триває. Є все-таки надія, що вони цього не зроблять, тут карта відходу. Але ще й старший аркан Верховна жриця, все може переважити у якийсь інший бік.

Тобто зараз обстріл України не на часі, білорусь концентрується на внутрішніх проблемах?

Так, але все хитко.

Як повідомляв Знай.ua, Якименко розповів, чи може Україна вести бойові дії на території рф.

Також Знай.ua писав, що Сейраш зробила прогноз для України на червень.