Про це він розповів у своєму блозі.

«Як це не дивно і парадоксально, але Україна, як ми знаємо, не має флоту, але країна, яка не має флоту, потопила вже половину російського Чорноморського флоту. Схоже, відсутність у нас флоту, як не дивно, в умовах сучасної війни виявилася перевагою. Ми не повинні захищати свій флот, нам не треба займатися захистом власного флоту, тому що у нас його немає, і ми можемо спокійно займатися одним – знищенням російського», - констатує Михайло Шейтельман.

Як він зазначає, якби ми мали свій флот, нам би треба було його захищати. У такому разі, розмірковує політтехнолог, ми б «Іван Хурс» атакували нашим крейсером, але в цей час на нас накинулися б ворожі кораблі і почали б атакувати наш, а оскільки у них було б більше кораблів, ніж у нас, то вони б нас і перемагали.

Проте, констатує експерт, їм нема куди атакувати нас, а в цей час наші одноразові кораблі без жодних екіпажів припливають і топлять їх великі залізяки. За його словами, вони на кожну таку залізяку витрачають півмільярда доларів, а наш одноразовий катер коштує, може, мільйон, тобто ми випустили три мільйони доларів і потопили півмільярда.

«Схоже, це тенденція, це всім кораблям всього світу, усім цим величезним неповоротким штуковинам приходить кінець у зв'язку з ерою безпілотників, як і багато чому приходить кінець з ерою безпілотників, у зв'язку з ерою сучасної інформаційної війни, IT-технологій», - пояснює Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній розповів, коли з огляду на війну в Україні можна буде провести вибори.

Також Знай.ua писав про те, що Гайдай розповів, чим був цей прорив «РДК» та легіону «Свобода Росії» у бєлгородську область.