Про це він розповів на каналі «My.ua».

Як розповідає експерт, «хороші рускі», ліберальна російська опозиція показала своє справжнє лице після вилазки «РДК» і легіону «Свобода Росії» на бєлгородщину. Зокрема, повідомляє він, із критикою їхніх дій у твітері виступила Латиніна, зазначивши, що причини цієї акції незрозумілі, для чого взагалі переносити бойові дії на територію рф.

«Для них те, що буде відбуватися в росії, дуже складна справа. Я переконаний, що всі ці опозиційні ліберальні «хороші рускі», які мають мільйони переглядів у ютубі, мають контакт із аудиторією, які сьогодні виїхали за межі російської федерації і звідки говорять про те, що щось у росії не так відбувається, всі вони сидять на ФСБшних грошах, і всі вони розповідають те, що потрібне владі», - стверджує Юрій Подорожній.

Як він пояснює, навіть коли ці опозиціонери критикують владу, вони все одно об’єднують протестний електорат у якісь групи, а далі заводять їх у тупикові ситуації. Зокрема, розповідає експерт, якщо послухати Невзорова, то він називає путіна поганим, тощо, але каже, що зрештою зробити не можна нічого. Тобто, констатує він, протестний електорат у росії, хай він є невеликий, 10-12%, розводить руками і говорить про те, що нічого відбуватися не може.

«Саме тому Латиніна знецінює зусилля тих, хто не сидить на ФСБшних грошах, а заходить у росію і починає робити реальні дії. Ми ж в Україні прекрасно розуміємо, що, чим більше росіян сьогодні зі зброєю в руках, а не в ютубі, будуть воювати на території російської федерації, тим швидше там буде шанс того, що розгорнеться боротьба за якусь нову росію, хай не цілісну, але за нову росію.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Рохов пояснив, коли в Україні проведуть вибори.

Також Знай.ua писав про те, що Дубчак розповіла, яка покінчити з російським контентом в Україні.