Про це він розповів на своєму каналі.

«Угорщина та її керівництво перебувають у певній залежності, я вже не знаю, що там відбулося в минулому. Але явно проглядається абсурдна, невигідна і керівництву Угорщини, і своїй країні ця підтримка росії», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, ця підтримка росії призводить до конфронтації Угорщини з Європейським союзом, від якого країна здебільшого отримує всі гроші, всю фінансову допомогу. Як зазначив Олександр Кочетков, ця історія може погано закінчитися для Угорщини.

«Це закінчиться погано або для Угорщини, або для її нинішнього керівництва, бо коли трохи вщухне ситуація військова в Україні, то Угорщиною займуться предметно і поставлять її на місце. На одній чаші терезів – її заяви та претензії, а на іншій чаші – її економічні можливості та допомога від ЄС», - заявив Олександр Кочетков.

Як писав раніше Знай.ua, Марина Ставнійчук пояснила, чому країни ООН мають допомагати Україні: «Усі держави мають докладати зусиль».

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що економічний експерт розповів, з ким сьогодні Україні потрібно будувати відносини та вести торгівлю.