Про це він розповів на своєму каналі.

«Якщо кремль офіційно говорить якусь заяву, значить, треба точно сприймати її навпаки. Як завжди, якщо пєсков каже, що адміністрація президента не володіє ситуацією у цьому питанні, звертайтеся до міністерства оборони чи ще кудись, то він просто не хоче мати стосунку до якогось провалу», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, після підриву Каховської ГЕС пєсков поводився нетипово, тому що відразу ж почав заявляти, що винна в цьому точно Україна, а росія до цього не причетна. Як зазначив Олександр Кочетков, така реакція свідчить про те, що саме росія і винна у підриві ГЕС.

«Читаємо цю заяву навпаки, і це точно зробили вони (росіяни – Ред.). І пєсков чудово про це знає, і тому публічно одразу починає все заперечувати», - заявив Олександр Кочетков.

Як писав раніше Знай.ua, експерт розповів, чому росіяни підірвали Каховську ГЕС: «Візьмуть і вдарять по бєлгороду ядеркою».

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Олександр Кочетков пояснив, чи вплине підрив окупантами Каховської ГЕС на ситуацію на фронті: «Подія масштабна».