Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Я не брав участі у бойових діях протягом 8 років з двох причин. Перше – команда, друге – розуміння командування, всієї лінії. Я боюся воювати. Я правду відверто кажу, що боюся йти воювати», - заявляє Олександр Хмара.

Як пояснює гість програми, йдеться не про те, що в бою тебе ніхто не прикриє, якби провести анонімне опитування, то воно би показало 100% довіру до всіх його побратимів. Тим не менш, зазначає він, інше анонімне опитування, яке вони нещодавно провели, показало 95% недовіри до інших речей.

Як пояснює інструктор, силовий блок України – це велика система, ударна одиниця – це батальйон, лінія фронту – динамічна, вона постійно змінюється, навколо розміщуються різні батальйони і найголовніше – це зв’язок. Тобто, констатує він, ліва рука має знати, що робить права, і навпаки.

«Не все у нас виходить робити по вертикальній лінії швидко, це всі знають, поки зверху вниз спуститься чи знизу вверх підніметься... І буває, що ці пробіли впливають на лінію фронту. Я так завуалював, щоб красиво сказати. Буває, що цей зворотній зв’язок, пробіли, можуть чогось вартувати. Тому у мене як у будь-якої нормальної людини є страх деяких абсолютних речей, на які я не можу повпливати. Бояться всі, але хтось робить, хтось не робить», - підсумовує Олександр Хмара.

Популярні новини зараз

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Співак повідомив, що Захід зараз намагається всіма силами стримувати БРІКС від розширення.

Також Знай.ua писав про те, що Дубина прокоментував зміну герба «Батьківщини-матері».