Про це він розповів на своєму каналі.

«Нам треба між суспільством і владою, всім державним апаратом і між собою укласти новий суспільний договір, у якому ти будеш розуміти, що, якщо податки сплачують, їх не будуть красти», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, завдяки цьому суспільному договору українці зможуть бути впевненими в тому, що держава буде захищати позицію громадян, яка гарантується Конституцією. Як зазначив Олександр Качура, не повинно бути тиску на підприємництво, держава не повинна посягати на суспільно корисний державний бізнес, який сплачує податки.

«Тобто ці пункти можна продовжувати. І якраз дуже добре, що Президент Зеленський розпочав дискусію про створення доктрини, у якій будуть прописані відповідні пункти. І ми зможемо знайти відповідь на запитання, якою ж має бути країна після завершення цієї війни», - заявив Олександр Качура.

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина пояснив, як світ може ліквідувати терористичний режим в рф і відновити територіальну цілісність України.

Популярні новини зараз

Поки країна воює, син голови Одеського ТЦК Юрія Пуйка відпочиває в Туреччині та отримує пенсію "заднім" числом

Перевірка військових документів: поліція та ТЦК отримали нові повноваження

Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Олег Хом'як розповів, що не так із українськими елітами і чи є вони взагалі.