Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Можуть бути ще десь просування у ворога, якісь тактичні успіхи можуть бути, звичайно, але це не масштаби Донецької області. До 17-го березня це точно нереалістична задача. Але вони собі, я думаю, поставили таку мету, не думаю, що це до президентських виборів, вони самі теж розуміють, що не досягти цього, але, наприклад, до літа можуть спробувати», - міркує Олександр Мусієнко.

До того ж, зауважує експерт, зараз у росії пішли заяви про село Побєду, про Мар’їнський напрямок, про Кринки, що це все дуже важливо, що там всюди укріпрайони. Тобто, пояснює він, це психологічний аспект, після Авдіївки кремль намагається мотивувати свої війська і казати про наступ на всіх напрямках, про результати, тобто штучно накачує ситуацію.

За словами експерта, це все робиться суто для підняття бойового духу, тому що, наприклад, наступ на Запорізькому напрямку, на Роботине і Вербове має радше пропагандистську, політичну мету до виборів путіна, аніж військову. Але це, зазначає він, йдеться саме про короткострокову перспективу.

«Просто ми повинні розуміти, що на 17 березня війна ж не закінчується. Тобто вона буде тривати і після виборів у росії, і цілі цієї війни, і стратегічні задачі ті ж самі», - підкреслює Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе заявив, що після двох років повномасштабної війни Україна переконалася, що не треба змінювати курс, треба рухатися до Європи.

Також Знай.ua писав про те, що Фрейн провела розмову з княгинею Ольгою, яка у цьому втіленні живе в Канаді та допомагає Україні, і розповіла, хто такі росіяни насправді.