Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Я не задоволений прокуратурою. Приклад можу навести. Те, що там розповідають, що вони закінчили розслідування справи Майдану, розслідують дуже багато справ по Бучі, все це гарно, але у мене конкретне питання. Я знаю про конкретні дії у корупції в Києві, а де прокуратура?», - зазначає Георгій Біркадзе.

До того ж, додає він, йдеться же не тільки про столицю, це свавілля відбувається і в інших містах. Зокрема, експерт розповідає про Вінницю, от люди скаржаться, що там дорогу за 3 мільйони побудували, сям побудували, а винна в цьому влада на Банковій. Він підкреслює, що центральна влада не має стосунку до Вінниці, є міський голова, і він вирішує, де які дорогу будувати.

Як пояснює експерт, ті, хто у всьому звинувачують Зеленського і центральну владу, очевидно, взагалі не розуміють, як у державі відбуваються процеси, хто за що відповідає. Отож, констатує він, скрутна ситуація із прокуратурою не тільки у Києві чи Вінниці, але й в інших містах.

«Тому я вважаю, що сьогодні нам потрібно змінювати всю цю систему, а передусім – це судова система, а після цього вже правоохоронні органи, також СБУ. Я взагалі вважаю, що СБУ не повинна займатися економікою, в СБУ повинні займатися безпекою, але не економікою», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Великі зміни на ринку землі в 2025 році: українці можуть втратити право власності

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Новохатський розповів, наскільки об’єднане сьогодні українське суспільство.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, як корупція може погубити майбутнє України.