Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Деякі ЗМІ почали писати, що росія готується до вторгнення Китаю. Чи так це?

Ні, навпаки, росія думає. що Китай - це друг. А насправді це помилка для росії, тому що через якийсь проміжок часу, нескоро, але з Китаєм росії товаришувати не можна буде. Небезпечно для них.

Америка, так, зараз будуть усі події проти Америки, отам буде хаос, там будуть бунти, і взагалі на території Європи будуть зараз страйки, невдоволення людей. Йде вода, щось пов'язано з водою серйозне, кліматична зброя.

Наступ буде росії в Україні, активніше підуть, руйнування будуть, на жаль, для України небезпечно. В нічний період військових багато загине, дуже багато, їхніх взагалі там дуже багато йде (ред. – з життя), і у наших втрати будуть серйозні.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Багато буде візитів, вирішування питання до свята, церковного свята.

До Великодня?

Так, дуже страшний період, багато чого вирішується. Україна чекає важливого рішення, в розпачі Володимир Зеленський. Дуже активно готуються обстрілювати росіяни, мені здається, Харків, Одесу. У Вінниці або щось пролітати мало недавно, або ще буде.

Союзи, постійно утворюватися будуть союзи, і вирішення за ядерну зброю. Важко для України, але зараз вирішальний етап, от уже зараз.

Як повідомляв Знай.ua, Gaya пояснила, що ми маємо дійти до майбутнього, де технології служать людям і природі, а не навпаки, де люди живуть у реальності щастя, а не за стінами.

Також Знай.ua писав про те, що Хомутовська розповіла, чим закінчаться протести польських фермерів.