Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Третій тиждень березня буде для Києва дуже успішним, оскільки третього тижня березня в Києві пройдуть якісь важливі переговори або ж підписання з черговою країною угоди про безпеку, яку ми бачимо зараз підписуються буквально кожні 2 тижні. Ось нещодавно підписали з Францією. Київ буде захищений, бо туди прилетять якісь президенти чи представники інших країн.

І третій тиждень березня для Києва буде досить успішним, тобто цього тижня ні правий, ні лівий берег, ні Київ загалом не постраждає від руйнувань і немає жертв. Навпаки, у цей момент у Києві вестимуться дуже важливі переговори, і відбуватимуться ухвалення дуже важливих рішень щодо нашої країни.

Весь березень дуже складний для київської влади, не тільки київської, для влади нашої держави, тому що саме в березні вирішуватиметься питання проходитимуть вибори чи не проходитимуть вибори, як взагалі це все зробити, як на світовій арені продовжити легітимність нашого президента за відсутності виборів.

Тобто це все зараз вирішується упродовж березня. Можу забігти наперед і сказати, що в черговий раз Оракул Шрі Матрика показав, що вибори в нашій країні пройдуть і на нашу країну таки чекає зміна влади до кінця року, буде новий президент, оскільки Володимир Зеленський перейде кудись, скажімо так, в інший статус.

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова розповіла, що відбуватиметься на Донецькому напрямку.

Також Знай.ua писав про те, що Фрейн розповіла, чи змінитиметься НАТО і яке місце України в цій структурі.