Про це він розповів у програмі «Контрольний удар із Максимом Ялі».

«Традиційно в українському суспільстві президент є відповідальним та винним за всі процеси соціально-економічного життя, щоразу люди, які голосують за того чи іншого кандидата в президенти, покладають на нього великі надії, часто невиправдані», - зазначає Максим Ялі.

Як пояснює він, багато людей звинувачують президента у тому, чим займався взагалі не він. Зокрема, нагадує він, це свавілля в ТЦК, генерали, які не шкодували солдатів, контрнаступ, який провалився і таке інше. Експерт стверджує, що ці питання треба ставити не Зеленському, а Залужному, але ні, суспільство його міфологізувало і бачило наступним лідером країни.

«Жодної геніальності плану Залужного там і близько не було, це моє особисте переконання, у цьому я вже давно переконався після спілкування з багатьма учасниками бойових дій перших місяців війни. Суцільний хаос, неготовність, некомпетентність воєначальників і цивільних, симбіоз і сукупність стратегічних прорахунків підготовки», - стверджує Максим Ялі.

Тобто, пояснює він, наші люди часто заплющують очі на прорахунки та помилки осіб, фанатами якого вони стали. І ось Залужний, констатує експерт, став ідолом для тих, яким не подобається Зеленським, із ексголовнокомандувачем вони пов'язують надії і на перемогу у війні, і тепер уже на світле майбутнє України після того, як він стане президентом, хоча йдеться про військового, а не політика.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, чи справляється Шмігаль із роботою прем'єра.

Також Знай.ua писав про те, що Кулик пояснив логіку республіканців щодо допомоги Україні.