Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Є така українська приказка, що у кожному селі є свої дурні, ось у Сенаті Сполучених Штатів є Ліндсі Грем, який каже багато речей, які не можуть собі дозволити офіційні особи. Але це не означає, що офіційні особи не думають так само, як Ліндсі Грем», - зазначає Кость Бондаренко.

За словами експерта, Ліндсі Грем – це людина, яка раніше була політичним братом-близнюком сенатора Маккейна. Маккейн помер, продовжує він, але справа його жвава, залишився Ліндсі Грем, людина більш, ніж скандальна, людина, яка говорить фактично ті речі, які в суспільстві не прийнято говорити.

«Відповідно, Ліндсі Грем у цій ситуації озвучив певну тезу, яка, я боюся, що найближчим часом стане мейнстрімною, стане обов'язковою і буде повторена багаторазово, а також втілена багатьма представниками нашої адміністрації, нашої влади», - розмірковує Кость Бондаренко.

Загалом, стверджує гість програми, це буде тест для нашої влади, озирається вона на чужі хотілки чи все ж таки народна у своїй суті, прийме вона цей скандальний законопроєкт про мобілізацію чи ні.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кулик прокоментував ситуацію на африканському континенті та пояснив, що союзниками України там можуть стати несподівані сили.

Також Знай.ua писав про те, що Доній пояснив, чому останнім часом ми бачимо багато ротацій керівництва у ЗСУ.