Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Я сприймаю заклики нарощувати нам ВПК насамперед із бронетехніки, снарядів, інших таких засобів, можливо, тільки за винятком дронів, як спосіб виправдання чиновників НАТО за те, що вони не можуть покрити повністю обіцяну собою ж допомогу», - стверджує Геннадій Дубов.

На його думку, ось не доводиться зараз, в умовах війни, говорити про те, що в нас раптово з'являться заводи з виробництва набоїв, не кажучи про снаряди, ще й у промислових масштабах, ще й без верстатів, які можуть приїхати виключно з країн, які нас підтримують.

До того ж, додає експерт, як можуть партнери говорити нам зараз про накручування власного ВПК в умовах, коли решти економіки де-факто не існує, а що є, дає вже зовсім не ті обсяги. За його словами, це відкрита, відома, достовірна інформація, що всі соціальні витрати на сьогодні фінансуються за рахунок донорської допомоги.

«За які гроші та з яких ресурсів з погляду налагодження цього виробництва ми можемо побудувати ВПК, перебуваючи на третьому році війни з такою державою, як російська федерація, незрозуміло. І окрім спроби виправдати свою бездіяльність, я такого роду цитати та висловлювання від чиновників, які пов'язані з НАТО та з Європейським Союзом, назвати не можу», - підсумовує Геннадій Дубов.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Фейгін розповів, як Захід, Україна та російські добровольці можуть знищити путінський режим.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, де Україна може знайти людей для фронту.