Про це він розповів у своєму блозі.

Як зазначає експерт, ми й так знали, як путін і його компанія використають теракт у «Крокусі» - звинуватять у всьому Захід та Україну. Тим не менш, зауважує він, у росії є ще одна сила, яка може викрутити цю ситуацію на свою корись – кадиров із метою підняти ісламську революцію, адже, очевидно, що почнуться гоніння мусульман через причетність ІДІЛ.

«Бачите, яка річ? У цьому протистоянні на сьогодні в росії, коли можуть бути міжнаціональні і міжрелігійні конфлікти, навряд може хтось здобути у них там перемогу, окрім мусульманського крила. Радикального, не радикального, екстремістського, іншого, але саме вихідці із цих угрупувань. І саме за цим всім може стояти кадиров, а за кадировим стояти інші люди, які дуже не проти, зокрема за сприяння спецслужб, змінити щось. Це один сценарій, який може бути», - пояснює Олександр Мусієнко.

Другий сценарій, який може бути, розповідає експерт, - це спецслужби скажуть, що ситуація в росії стає неконтрольованою, і спробують провести щось на кшталт путчу ГКЧП, можливо, тільки там якось вдаліше це організувати і усунути путіна від влади.

«Але хто і як скористався цією ситуацією, ми ще побачимо у майбутньому. І це не тільки тут про Україну, це ж не тільки про те, що вони звинувачують Україну, це абсолютно було прогнозовано. А це про те, що буде далі всередині росії, хто і яким чином використає це на свою користь, відповідно, отримає бали і дивіденди, і, можливо, навіть стане новим правителем росії», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, чи встигне Конгрес вчасно проголосувати за допомогу Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Золотарьов прокоментував версії про організаторів теракту в «Крокусі» та розповів, хто ж за цим стоїть.