Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Я ще у березні говорив про те, що є всі ознаки того, що це питання заговорюється з обох боків. З'являється колишня наша співгромадянка пані Спартц, конгресвумен Кульгейко в дівоцтві, і говорить про те, що вона не підтримуватиме пакет допомоги Україні, тому що виборці в Індіанаполісі проти», - зазначає Андрій Золотарьов.

І російська пропаганда, додає експерт, до речі, вже ось 2 роки сурмить, що без американської допомоги ми не вистоїмо. Тому, продовжує він, уже й Зеленський погоджується на допомогу Україні у кредитах, тобто будь-які умови, і вибирати не доводиться.

«Звичайно, бо кожен день затримки – це кров, це руйнація. І, так, власне, меседж зчитується дуже просто: дайте хоч щось на будь-яких умовах. Це з того звернення глави Офісу та президента прямо прослідковується. Ну, можливо, щось дадуть. Але чим далі, тим, найімовірніше, розмір допомоги буде меншим і умови, судячи з усього, будуть жорсткішими і під жорсткішим контролем», - розмірковує Андрій Золотарьов.

Зокрема, розповідає гість програми, Кельнський інститут наводить цифри, що з початку війни Україна отримала від різних країн 244 млрд євро, з них 124 млрд пішли на фінансову підтримку, 104 – на військові потреби, 15 – на гуманітарку. За його словами, виникає питання щодо ефективності використання цієї допомоги, цю тему активно обговорює американське суспільство, хоч і замовчується, що левова частка цих коштів залишалася у США.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Позній розповів, коли, на думку українців, закінчиться війна та відбудуться вибори.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чим закінчиться боротьба за лідерство у Європі.