Про це він розповів у своєму блозі.

«Ну, ви ж розумієте, що головне ж – пробити. Так, завжди головне пробити оборону, я маю на увазі наших партнерів. Спочатку ми вмовили їх давати нам HIMARS, артилерію, ми все це тисячу разів повторювали, потім танки, F-16, Mirage, літаки шведські радіолокаційної розвідки вже тут на всю вивчають і скрінять небо. Ну, там уже й територія росії», - наголошує Михайло Шейтельман.

А далі, розмірковує він, Кулеба полетить у США, зустрітися з Блінкеном і скаже, що ми поважаємо їхню позицію, але москва – це складе утворення, є так звана Нова москва, регіони, які включили при Собяніну, це ж не історична москва, і нам дозволять по них бити. І так ми, констатує політтехнолог, поступово на район за районом отримаємо дозвіл у Блінкена та Байдена, а там уже і Червона площа не за горами, і сам кремль зовсім поряд.

«І так далі, і так далі, і так далі, я думаю, що й понесеться. І далі вже розпочнеться вивчення путіна. Так, по путіну можна? Ні, весь путін не можна. А ось сюди? Ну, тут м'яко, тут можна. Так що, я думаю, якщо серйозно, що ці слова, що по кремлю не можна, це і є удар по кремлю, це і є удар у серце кремля. Типу, так, хлопці, у нас є червона лінія, але це буквально червона стрічка ваших цих Спаських веж і не більше», - стверджує Михайло Шейтельман.

Як повідомляв Знай.ua, Бюн розповіла, що третього тижня червня росіяни щось готують на Донецькому напрямку.

Популярні новини зараз

Нова тактика ТЦК: як українці з правом на відстрочку можуть опинитися на фронті

Кінець дистанційки: МОН планує зміни в освіті

У кожного будинку буде свій котел? В Україні готуються до різкого підвищення тарифів на тепло

Українців 50+ хочуть звільнити від мобілізації — замінять на молодих

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Співак розповів, навіщо Україні багато договорів щодо гарантій безпеки.