Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Оракул показував, що цей міст не впаде прямо весь, але частково, якісь прольоти його зруйнуються, і вони спричинять, по-перше, смерті людей, по-друге, вони можуть перешкодити проходу, або вони впадуть у море, де пливуть судна. Тобто якимось чином ці частини мосту можуть зупинити на певній морській ділянці можливість плавання.

Я думаю, що цей момент теж розглядається, і він також може бути таким пунктом відтягування розправи з цією зайвою конструкцією. Проте потенціал на те, щоб міст був виведений з ладу, вже є безпосередньо, вже існує.

Якщо впаде Кримський міст, то в Азовському морі буде заблоковано кораблі російської федерації. Чи чекає на нас морський бій?

Так, щодо блокування кораблів ситуація буде абсолютно безпорадною. Я зараз не можу бути впевнена, що це буде саме через падіння мосту, але показує, що російські кораблі в Азовському морі не зможуть рухатися, начебто вони залишаються без управління.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 1-7 липня для всіх знаків Зодіаку: перевірка для Водоліїв, заборона для Скорпіонів та завершення Дів

Війна в Україні триватиме до 2029: відомий астролог шокував передбаченням

Вибити двері та увірватися до оселі: хто отримав шалені повноваження

Штрафи, документи, дипломи, картки та навіть сім'я: які дані з липня потрапляють до ТЦК

Показати ще

Або ж, наприклад, все керівництво, плавсклад покидає ці кораблі, і вони просто там залишаються порожніми. Або немає можливості плавання. Тобто повністю безпорадний стан і неможливість рухатися.

Як повідомляв Знай.ua, Бюн заявила, що після війни російського прапора над Кримом не буде 100%.

Також Знай.ua писав про те, що Сейраш розповіла, що буде з мобілізацією та чи захистить броню.