Про це він розповів у своєму блозі.

Як зазначає експерт, у росії більше засобів ураження, очевидно, у них є і стратегічна авіація, яка може застосовувати ракети по території України. Нехай обсяг цих ракет і виробництво, повідомляє він, не зростає, він усе одно на сьогодні складає близько 85-90 одиниць на місяць загалом, це щодо всіх ракет.

«Якщо ми говоримо про саме можливості, у росії їх більше, тому що у них є більша кількість засобів, у них є різні типи ракет, і у них є і дрони, у них є і авіація, і у них є калібри, які можна запускати з моря. Разом з тим Україна досить серйозно про просунулася за минулі десь пів року», - зауважує Олександр Мусієнко.

Як він розповідає, зо ці 6 місяців в Україні з'явилися різні типи безпілотників, зокрема які здатні долати відстань до 2 000 км, це «Брама», із навантаженням 250 кг. Це, констатує експерт, звісно, не ракета, але вже серйозна одиниця. І ми бачимо, додає він, що збільшилася кількість атак по росії: НПЗ, нафтобази, аеродроми, радари, об’єкти ВПК тощо.

«Ракета фактично в режимі бойових застосувань, проходить випробування, це «Нептуни», дальність яких збільшена до 1000 км. Це теж плюс. Це крилата ракета наша, вона змінена дещо конструктивно для того, щоб вражати наземні цілі. І ведуться роботи ще по ракетній програмі і по безпілотниках так само», - розповідає Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

Ощадбанк порадував клієнтів приємною новиною: чого очікувати українцям

Ухилянтів готують до тюремних нар: судді дадуть жорсткий термін

Власники квартир та будинків отримають космічні штрафи, якщо не встигнуть до 1 липня – що треба зробити

Сюрприз напередодні зими: з 1 жовтня будуть нові тарифи на опалення та гарячу воду

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Зеленін заявив, що вся історія росії просякнута знищенням національної ідентичності.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чи можна припинити співпрацю росії з Північною Кореєю.