Про це йдеться на сайті Асоціації платників податків України.

З поважних гостей на заході були присутні Надзвичайний і Повноважний Посол і Президент Асоціації платників податків України Грігол Катамадзе, Заступник начальника ГУ ДПС у Києві Сергій Кондратюк і заступник начальника Центрального Міжрегіонального управління ДПС по роботі з ВПП Олена Антіпова. А головував під час нагородження переможців Віцепрезидент ВГО АППУ, Голова Ради ТВ ВГО АППУ в м. Києві Павло Погиба.

Цього року переможцями стали АТ «ФАРМАК», ПрАТ «КИЇВСТАР», ПрАТ «НВО «КИЇВСЬКИЙ ЗАВОД АВТОМАТИКИ», ДП «НАУКОВИЙ ТОКСИКОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР ІМЕНІ АКАДЕМІКА Л.І. МЕДВЕДЯ МОЗ УКРАЇНИ» і ТОВ «БЕЙКЕР ТІЛЛІ Україна». Вони отримали високе почесне звання «Сумлінний платник податків – 2023».

«Кандидати на перемогу в Рейтингу за результатами своєї діяльності в 2023 року повинні були, зокрема, показати позитивну динаміку збереження робочих місць на підприємстві: з початку повномасштабного вторгнення рф на територію України і станом на 01 січня 2024 року; відсутність заборгованості по виплаті заробітної плати, надання благодійної допомоги ВПО та на потреби ЗСУ», — наголосив Грігол Катамадзе.

Узагалі Асоціація платників податків України започаткувала Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків» у 2011 році. Його мета – покращити умови розвитку бізнесу, встановити високий авторитет тих, хто сплачує податки, і заохотити це робити тих, хто ухиляється від сплати.

Популярні новини зараз

Власники квартир та будинків отримають космічні штрафи, якщо не встигнуть до 1 липня – що треба зробити

"Скоро закінчиться...": ясновидець передбачив фінал повномасштабної війни вже зовсім скоро

Війська Кім Чен Іна можуть увійти в Україну: чому потрібно "насторожитися" через союзництво РФ-КНДР

Спочатку з'їла корова, а потім знайшов металошукач: повернув втрачене через півстоліття

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Зеленін заявив, що вся історія росії просякнута знищенням національної ідентичності.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чи можна припинити співпрацю росії з Північною Кореєю.