Про це він розповів у своєму блозі.

Як зазначає експерт, жменька людей у Дагестані вчинили масштабну акцію з перестрілками у трьох фактично місцях. Принагідно він зауважує, що режим контртерористичної операції в Дагестані триває, автошляхи перекривають, проводять перевірки, щоб спільники не втекли.

«Отже, сама російська влада натякає на те, що йдеться про велику можливу організацію. А я практично впевнений, що йдеться про організацію, яка буде збільшуватись. Якщо вже затримують голову Сергокальського району, члена «Єдиної Росії», правлячої партії путіна, здавалося б, у якого все під контролем, а його сини і племінник фактично вчинили ось це, то уявіть собі масштаби, наскільки це все могло прорости», - пояснює Олександр Мусієнко.

На його думку, незабаром ми побачимо поширення цих подій, можливо, не тільки в Дагестані. За словами експерта, може йтися про представників організацій, які сповідують радикальний іслам, організацій, можливо, і терористичного спрямування, які спрямовані на встановлення халіфату на території росії.

«І вони борються за свободу народів Кавказу, які поневолені росією, поневолені багато років і століть. Тому сподіваюся, що Кавказ повстане, і ось ця іскра запалить події в росії. Зрештою, я хочу нагадати, що боротьба за халіфат неодмінно в росії буде прогресувати. Після того, як побачили представники окремих мусульманських течій, громад, що в Сирії не вдалось це зробити, я переконаний, що наступна точка – це росія», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз

Залишилось чекати недовго: відомий мольфар назвав точну дату закінчення війни в Україні

Українці залишаться без пенсій, і не важливо – працювали вони, чи ні

Танки не закінчаться ніколи: ЗСУ показали, що навіть війна не позбавить України броні

Через кордон не пустять: українцям, які їдуть до Польщі, оголосили важливе правило

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Розумний заявив, що країни, які проігнорували Саміт миру або не підписали комюніке, мають моральну відповідальність.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чи може Україна наздогнати росію у плані ракет і безпілотників.